Close

De boekhouder voor de coach of alternatieve zorgverlener

Wat doet de coach:

De coach is een beroepsgroep die veel verschillende vormen kan aannemen en de laatste jaren in onze samenleving een eFFnorme vlucht genomen heeft. Gemeenschappelijk aan al deze coaches is dat het bevlogen mensen zijn die een ander willen helpen. Bij het oplossen van problemen, of dat nu binnen een organisatie is of op individueel en persoonlijk vlak. De zelfstandige coach wil graag zijn energie optimaal inzetten voor zijn clientèle en zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan andere zaken. De zelfstandige coach of alternatieve zorgverlener heeft met belangrijke administratieve processen te maken. Hierbij kan gedacht worden aan; een goede urenregistratie en het declareren van vergoedingen.

Wat is belangrijk in de administratie van een coach?

Een goede tijdsregistratie van gesprekken en behandelingen met cliënten is van belang. En deze registraties moeten weer de basis vormen waarop gefactureerd kan worden. Voor zowel de client als voor wat gedeclareerd kan worden bij een eventuele zorgverzekeraar. Daarnaast wil de coach vanzelfsprekend ook dat de boekhouding en (kwartaal)aangiftes omzetbelasting zo weinig mogelijk tijd en energie kosten. Middels een volledig gedigitaliseerde en veilige online-boekhoud omgeving is een juiste, tijdige en volledige verwerking van je boekhouding gegarandeerd.

Wat kan CEA betekenen voor een coach?

Carlo Ensing Administraties weet, door affiniteit met dit vakgebied, wat er leeft onder deze doelgroep en wat er nodig is om de ondersteunende administratieve processen gemakkelijk en foutloos te laten verlopen.