Close

Werkwijze

“Als je tussentijds een vraag hebt proberen we die snel en correct op te lossen, zonder dat daar meteen een factuur tegenover staat.”

Wat houdt de werkwijze van Carlo Ensing in?

Korte lijnen en een informele omgang kenmerken mijn werkwijze, wat uiteraard duidelijke afspraken en een efficiënte aanpak niet in de weg staan. Wat voor jou het beste en plezierigste werkt is te allen tijde de richtlijn.   

Je kunt je gehele boekhouding uitbesteden. Maar je kunt ook een deel uitbesteden of het grotendeels zelf doen en alleen een controle achteraf laten uitvoeren. Ook zijn er diverse combinaties mogelijk met al dan niet werken met een online boekhoudpakket.

Online werkwijze

Wil je de administratie grotendeels zelf doen, dan kun je advies krijgen over het werken met een (online) boekhoudpakket. Als je de boekhouding vrijwel helemaal zelf doet, kan deze gecontroleerd of gecorrigeerd worden. Hierdoor heb je de garantie dat je administratie correct is, terwijl je wel zelf de touwtjes in handen houdt.

Carlo Ensing Administraties werkt met het online boekhoudpakket E-boekhouden.  In overleg kan eventueel een ander pakket gekozen worden. Uiteraard kun je het pakket waar je zelf al mee werkt altijd laten controleren.

Gegarandeerd gaat Carlo Ensing Administraties  zorgvuldig en discreet met je stukken om, krijg je advies in het ordenen en aanleveren van je financiële stukken, zoals bonnetjes, facturen en afschriften. Indien gewenst, is een Excel-model aanwezig, waarmee je op een gemakkelijke manier gegevens kunt bijhouden. 

Mail Carlo Ensing of bel 06 47 87 11 01 om de mogelijkheden te bespreken.

Met het invullen en opsturen van dit contactformulier gaat u akkoord met mijn privacybeleid en geeft u toestemming voor het verwerken van de persoonsgegevens die u hier hebt ingevuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *